Juiceverkstan

Var nere igår i nya Hornstull. Måste säga att det har blivit så fint, väldigt mysigt och bra caféer och uteserveringar! Jag, min syster och pojkvän provade på juiceverkstan. Super fräscht! Dock så smakade iallafall inte min så mycket:/ men syrrans va super god!


Zooom

Här kan ni se en liten bit på min outfit idag. Har på mig min nya tröja och halsband från hunkydory. Så jäkla mysig tröja, känner på mig att jag kommer leva i denna!


Kärlek


Hunkydory & BikBok

Har shoppat alldeles för mycket idag, men hittade så mycket fint. Som rubriken ovan så har jag shoppat massor med Hunkydory plagg och sprang in till BikBok en snabbis eftersom det var 50% på allt i butiken! Alltid lika kul med rea. Fick med mig ett snyggt sommarlinne och ett armband. Ska försöka få bättre bilder på alla plagg sen.


ZARA

Satt ihop ett litet kollage med godbitar från ZARA. Har verkligen fått en dille på oragne, turkost som man matchar med något beige. Väldigt snyggt, och stilrent enligt mig. Har kollat på blusen i hörnet ett tag, fast i vitt, är riktigt fin. Sen jackan är ju så himla söt, en typisk Ellen jacka. Sen måste man ha ett par loafers i garderoben och då tycker jag att man ska satsa på ett par i färg, är jättesugen på att köpa ett par nya. 

Grym kväll!

Hade en sjukt bra kväll i tisdags! Hade riktigt roligt på skivan. Blev som ni kan se klassens "stilsäkra", haha det trodde jag aldrig, även fast jag brinner för kläder och mode! Snart är det dax för nästa skiva, födelsedag och mösspåtagning. Studenten är så nära nu och så nervös jag är! Men kommer samtidigt bli så grymt kul! Har många planer vad jag vill göra efter skolan.


Ajj!

Som sagt lyckade stuka foten igår, vaknade med världens största fot. Kan knappt gå idag, jag som har sett fram emot att dansa loss ikväll men icke som
icke, idag får jag kolla på alla andra om jag inte lyckas bli något bättre. Har linement och Alvedon som jag ska trycka i mig idag, vill så gärna ha kul ikväll!


Studentskiva!

Imorrn så är det äntligen tur för min klass att ha sin studentkiva! Är ganska taggad förutom att jag idag lyckades göra illa mig, har troligtvis stukat foten. Så kommer inte kunna ha mina klackar imorgon. Men här ser ni en liten sneakpeak på min outfit. Kommer bära en klänning från Missguided, halsband från Åsita och mina Tory Burch.


Student 2013!

Hämtade ut min mössa i skolan igår, nu har jag allt klart och känns så jäkla grymt! Snart står jag där med klänningen och mössan och kastar ut mig i vuxenvärlden. Jag är ärlig och säger, det är faktiskt skrämmande. Även om jag har längtat efter detta år, så börjar det på riktigt nu. Det är ingen lek längre nu är det arbete och fortsatt utbildning som gäller, dock blir det ngt år med bara jobb innan man sätter sig i skolbänken igen.


2013-04-03

Började dagen med bananpannkakor, första gången jag har gjort sånna och blev riktigt bra, det enda man behöver är banan, ägg och vaniljpulver och lite salt, det ska vara samma mängd banan som ägg så tar du två bananer så har du två ägg och så blandar man allt och steker som en vanlig pannkaka, så gott och så slipper man mjölet med! Sen följde jag med min pojkvän till hans gym och tränade, köpte med oss sallad hem efteråt och åt. Nu ska vi dra på oss träningskläderna igen för en promenad i det fina vädret.


Workout!

Fått mina protein pulver från Fitnessguru och köpte ett par nya tränings tights så är as taggad på att komma igång och träna och äta rätt, började idag och känner redan i kroppen och ska försöka gå till gymmet 4 gånger i veckan, beach 2013 är riktigt taggad!




RSS 2.0