Världens gulligaste!

Fick verkligen världens finaste present av min pojkvän, går inte att hitta någon finare och underbar person på denna jord! Fick ett C och ett hjärta från Thomas sabo och sen Elie Saab parfymen jag har velat ha hela hösten! Åååh helt klart den bästa presenten!!


Tredje advent!

Idag är det tredje advent och det betyder massor med glöggmys hos min mamma, har lyckats trycka i mig en lussebulle och 2 chokladbitar och är redan propp mätt! Nää nu ska jag ut till de andra och fika lite mer.


New year's outfit

Denna söta lilla glittriga party topp hade trillat in i brevlådan när jag kom hem och den satt som en smäck! Så fin är riktigt nöjd över mitt köp och val att inte ha klänning på nyår för det kommer bli riktigt jäkla kallt så tänkte köpa mig en kofta som är lite mer tweed/kavaj liknande eller något i den stilen till istället för en tråkig svart kofta men det får bli lösningen om jag inte hittar en. Kommer nog inte ha några smycken till, i sådana fall små och diskreta, tänkte även matcha med svarta jeans och mina Jeffrey Campbell klackar.


Victoria's Secret

Hittade denna söta lilla sak på matbordet imorse innan jag skulle iväg till skolan, fick en ny body splash och luktade jätte gott! Mamma vet precis hur hon ska överraska mig.


Just do it!

Jag har gått och sagt i veckor att jag ska träna mer, men har varit så sjukt dålig på att träna och är faktiskt besviken på mig själv för var så grymt duktig i våras och tänkte på kosten och tränade mins 3ggr per vecka men nu vill jag faktisk klara det denna gång att alltid ha en rutin att gå till gymmet och inte äta för mycket onyttigt! Nu ska det bli ändring och det får bli mitt nya nyårslöfte, men varför vänta tills nyår och ta tag i det, börjar redan ikväll!

NEW YEAR'S EVE

Har precis beställt hem en super söt party topp från asos, som jag kommer att inviga på nyår. Hittade en liknande på Zara igår men då hade de bara M kvar och var alldeles för stor för mig så kollade runt lite på asos och hittade denna och föll för den direkt, 419kr för att vara exakt nu håller jag bara tummarna på att denna kommer passa mig! Kommer matcha den med svarta jeans och någon kofta/jacka liknande över eftersom det kommer nog vara för kallt utan..Sen behövs inga smycken för att toppen är fin som den är, kan bli lite för mycket med ett halsband, less is more. RSS 2.0