CHANEL

Kom hem för inte så länge sedan, hade en väldigt kort skoldag så först var jag och fikade med 2 vänner på Espressohouse för att sedan åka hem och gör mig iordning för Coldplay ikväll. Har redan hört att det är lång kö så ska skynda mig och hoppas att syrran kommer hem snart, så att vi får några bra platser. Gjorde precis klart detta kollaget i polyvore, jag dör när jag ser väskan, den ska en dag hänga på min axel! Fast vill ha den som är basic i svart och guld, så snygg! Sen lite annat smått som jag hittade, har börjat gilla guldiga smycken mer och mer, så fint!

COLDPLAY


Inte så svårt att gissa vad jag ska göra imorrn kväll, ska nämnligen på Coldplay konserten på stadion.  Jag och syrran fick varsin biljett i julklapp så nu har vi väntat på detta i över ett halv år, ska bli väldigt roligt var ju ett tag sen jag var på konsert. Tycker de gör jäkligt grymma låtar så det ska bli grymt att se dom live!

Mini shopping

Har precis kommit hem från en väldigt kort men jobbig skoldag för var så grymt trött, har inte riktigt ställt in mig på att gå och lägga sig i tid och upp tidigt, men hoppas att det går över snart. Sprang iallafall in på H&M och SALT för att köpa två saker som står på min "att köpa" lista, vilket var ett iphone fodral och ett par svarta jeans. Har väldigt svårt att hitta jeans som är snygga och sitter bra och dessa från Dr. Denim gör det, men kvaliten är verkligen inte bra så tror detta kanske är mitt 7 par? har ingen aning men snygga och sköna är de iallafall!

Cravings!

Har ganska mycket på min wishlist denna höst/vinter och det är lite utav det ovan. Parfymen blev jag helt kär i när jag luktade på den första gången, super fräsch! Sen står Primeboots högst upp på listan, även Hunters fast varje tjej i Stockholm äger ett par, men de är så jäkla praktiska och kan användas till mycket. Har även en snygg dunjacka och en Daniel Wellington klocka på min lista, men har inte riktigt bestämt mig för vilken eller hittat någon jacka jag tycker är snygg. Skärpet på Tory Burch hittade jag för någon dag sedan på deras hemsida och blev typ kär direkt, behöver verkligen ett skärp!

Nya tag!



Har bestämt mig för att börja blogga ordentligt och uppdatera så ofta jag kan, tänkte även göra om designen och  lite så en fräsch ny start med mer bilder och annat roligt, har ju inte riktigt uppdaterat ordentligt på väldigt länge så nu tänkte jag ta tag i detta. Har massor med inspiration och ideér!

Vinrött

Höstens snyggaste färg! Vinrött med guldiga detaljer, super snyggt! Allt ovan är ifrån H&M, är typ kär i kjolen, armbandet & ringen.

Portugal part.1

 
 
Äntligen hemma efter 7 långa veckor i Tavira, har nog haft världens bästa sommarlov! Öland, Rom och Portugal har nog varit i stockholm i 1 ½ vecka sammanlagt.. Tycker det har varit lite skönt men har faktiskt saknat Sverige lite men nu när jag kom hem, usch fy vad kallt! Trodde jag skulle dö igår, från shorts till skinnjacka och halsduk typ, nu saknar jag värmen!

Bags

MICHAEL Michael Kors// Celine// MICHAEL Michael Kors// Miu Miu// Balenciaga// Zara
6 snygga rymliga väskor som passar perfekt nu i höst. Äger den orangea själv fast i tan färg och den är en av mina bästa köp! Har sen innan en Marc by marc jacobs väska men tycker inte kvaliten är så bra så det är lite synd för de har verkligen snygga väskor. Sen på min stora "bag wishlist" en Balenciaga väska, fast tror dock att det blir en svart i skin, så jäkla snygg väska! Sen ett lite billigare alternativ är den beige väskan från Zara som är riktigt snygg med och stor så man får plats med mycket i den.

Saknar

Har inte varit den bästa på att uppdatera de senaste veckorna, har iallafall haft jätteroliga veckor här i Portugal. Men om 5 dagar åker jag tillbaka till kalla Sverige, som jag tro det eller ej saknar väldigt mycket! Saknar också min fina pojkvän och mina fina vänner som jag inte har träffat på en evighet! Om jag kommer åka hit i 7 veckor till så är nog svaret nej, kanske i framtiden vem vet. 
Var iallfall på en sjukt bra klubb igår där DJ Chuckie spelade som är jäkligt grym! Fick även komma backstage till VIP- hyllan och hänga där så det var väldigt roligt :)



RSS 2.0