Sommar fin

Såhär nu innan sommaren och midsommar vill man bara ha massvis med klänningar, och dessa ovan skulle jag inte tacka nej till, skulle tänka mig alla på midsommar. Har ju en likadan som den till höger fast med ett annat blommönster som jag funderar på att ha, är det lite kallare kanske det blir klänningen jag precis klickat hem? Får se, men dessa fyra skulle passa perfekt. Älskar den vita i spets, om jag bara visste vart den är ifrån.

LONG SLEEVE WRAP

När man ligger hemma och är sjuk, finns det inget bättre än att nät-shoppa, så nu har jag klickat hem denna klänning ovan! Är så galet snygg, fanns i marinblått/svart med men älskade denna färg. Ser lite grön ut på den ena bilden, men den ska vara mer åt det blåa. Kommer matcha denna med antingen boots, ballerina eller mina Jeffrey Campbells. Så nu väntar jag bara på att denna goding ska dimpa ner i brevlådan. När jag får den ska jag lova att fixa en bättre bild.

Inspiration!

Fick lite inspiration till en somrig outfit när jag läste Kenzas blogg innan, älskar hennes stil så grymt mycket. Så nu skulle en spetskjol inte sitta fel i garderoben samt en svart bustier, kjolen ovan är riktigt söt och den är från Monki, en evighet sen jag var innen i den butiken så får väll ta och kika på den i veckan om den finns i butik eller inte har jag ingen aning om.

Alexander McQueen

Har totalt glömt att visa min fina present jag fick av mamma, förälskade mig i denna Alexander McQueen skarf när vi var inne på Selfridges i London, så var bara tvungen att köpa den. Har kollat på en sån i några år och nu kändes det inte mer än rätt att önska mig den i present.

30 dagar!

Idag är det exakt 30 dagar kvar till sommarlovet, bara 30 dagar tills man verkligen kan njuta av livet! Längtar som bara den och nu är det bara kämpa de ynka veckorna man har kvar av skolan. Nu börjar jag känna att Portugal resan börjar närma sig och det kommer verkligen bli det bästa sommarlovet och även mitt sista, nästa år tar jag studenten och då har jag mer ansvar och kommer inte längre ha ca 15 veckor ledigt per år, lite små tråkigt men thats life, så detta lov ska jag tamejfan njuta!

Interior

Har precis fått reda på att jag ska få en ny säng till rummet, hela 180cm i'm in heaven! Så planerar att göra en liten makeover i rummet samtidigt som jag byter säng, skulle vilja ha ljusa färger och fina ljusstakar. Älskar att ha massor med kuddar i sängen både sånna man sover på och som dekoration, och H&M Home har kanske de bästa och finaste kuddarna, även Åhlens har ganska mycket fint också. Men dessa saker ovan skulle gärna få flytta in i mitt rum!

Pastell

Älska färgen! En av vårens snyggaste färger enligt mej och skulle inte tacka nej till allt ovan, speciellt inte Alexander Wang väskan och skorna med nitarna på!

Tweed jacket

Vill verkligen ha en "tweed jacket" så grymt snyggt och klassiskt, har spanat in denna som jag är väldigt sugen på. Gillar att den är lite mer "tuffare" i stilen än dom flesta vanliga, och att den har guldiga detaljer är ett stort plus.

Skirts

Något jag har gått och börjat gilla är trenden med kjolar/klänningar som är långa bak och korta fram, så grymt snyggt! Köpte mig en sån klänning i London (Kolla inlägget under), och så jäkla snygg den är på och tillsammans med ett par Jeffrey Campbell klackar, ååh nu vill jag bara ha sommar och brun brända ben så jag kan börja använda den. Ska försöka hitta en sån här kjol med, gärna en med färg. Skulle matcha den som de har gjort i bilden under, ett instoppat basic linne och om det blir kallare är det jäkligt snyggt att bara dra på sig en stickad tröja. + ett par klackar på det, annars är det snyggt med boots eller sandaler.

Saboskirt

Alltså kärlek, dessa kläder! Detta är en av mina favorit sidor när man ska hitta fina klänningar, kjolar och toppar, skulle nog kunna klicka hem allt på hemsidan om det inte vore för tullen och de man måste betala om man köper utanför Europas gränser. Så det är verkligen en sida jag tipsar om man vill hitta snygga sommarkläder eller bara få inspiration, kolla även #saboskirt taggen på instagram om ni har det, får massvis med inspiration!

Bikini

Tänkte även visa mina 2 nya bikinis. Den vita med blommor är ifrån Gilly Hicks och den köpte jag i London, den rosa är från älskade H&M (som alltid lyckas med deras badkläder!) 49kr/del dessutom så funtar på att köpa en svart underdel med, för det behöver jag verkligen.

London shopping

Har inte varit så aktiv på bloggfronten i veckan, men har haft ganska fullt upp med olika saker. Har inte visat än vad jag köpte nu när jag var i London, och detta är bara en liten del av vad som fick följa med hem. Måste fixa en bättre bild på min klänning med, den är så fin och jag skulle kunnat ha köpt hur många som helst från den butiken, men det fick bli denna. Sen söta toppar från vänster: Vero moda, Abercrombie & Fitch och Urban outfitters. Ett par super söta loafers, som jag har letat efter sånna, vill även ha liknande fast med guld spännen. Sen så självklart, Victorias secret bodysplash och body lotion, de har ingen butik inne i London men flyger man från Heathrow har de ett litet utbud av deras parfymer mm.

London

Vill tillbaka! Har gått och blivit lite små kär i denna stad. På denna bild kan man även se en lite av min nya scarf, gillar den jäkligt mycket och är så vår fin. Den är vit med beige döskallar, väldigt skör dock så fastnar man i något så blir det massa fula hål, så måste vara rädd om den.

Michael Kors

Shoppade ganska mycket nu när jag var i London, och väskan ovan är en av grejerna jag shoppade. Har kollat på just denna ett tag, den är riktigt snygg + att jag får plats med massa skolböcker som jag inte får i min andra, så behövde en ny. Som rubriken lyder så är denna väska från Michael Kors, har riktigt snygga grejer har även en klocka där ifrån. Fick även den finaste presenten nu när jag fyllde år, en liten ledtråd är Alexander McQueen, ska försöka få till en bra bild på den innan jag visar vad det är.



RSS 2.0