6 bags

Klicka på bilden för att se vart alla väskorna kommer ifrån.
Satt ihop ett litet kollage snabbt med 6 väskor jag gärna skulle gå med under armen nu i vår. Börjat gilla de pastelliga färgerna mer och mer.

lace

Får inte nog utav spets linnen vet inte riktigt hur många jag har, men är så grymt snyggt till sommaren. Har nästan bara köpt grejer som jag kan ha till i sommar på sista tiden, men längtar så galet mycket + att alla butiker börjar få in fina saker just nu. Hittade även det linnet från "the perfect tee" kollektionen, kostade bara 99kr och kommer vara jättesnyggt instoppat till ett par shorts i sommar.

Gina Tricot

Kollade in Gina Tricots hemsida och ser att de har fått in lite söta grejer, brukar nästan aldrig köpa något därifrån men cardigan tröjan och den vita blusen var två plagg jag verkligen skulle kunna köpa, samt spets toppen och iphone fodralet som är i vårens finaste färger, pastell. Har även spanat in bas plagg från deras nya kollektion"The perfect tee".

Golden arm cuff

Köpte ett armband för någon dag sedan, kostade en 50-lapp på H&M. Tycket kedjorna gör hela armbandet, riktigt snyggt. Har även köpt lite andra nya saker i veckan, ett jättegulligt spets linne, visar på bloggen lite senare.

Beauty tips

Tänkte tips om fyra produkter jag använder dagligen.
1. Nars- En riktigt bra rouge som verkligen sitter kvar efter flera timmar, vet dock inte om den går att köpa i Sverige.
2. Lancome- Brun utan sol för ansiktet, och det går verkligen inte att misslyckas med att applicera denna, inga fläckar och det blir en jämn färg i ansiktet.
3. Proffs- Moroccanoil, har bara haft den i några veckor och jag ser redan resultat, håret blir verkligen mycket lenare och glansigare.
4. Loreal- Kanske världens bästa mascara och då överdriver jag inte, har testat på alla möjliga sorter men har aldrig fått så långa ögonfransar innan som jag får med denna, kan inte tänka mig köpa någon annan mascara.

Rosa/beige/vita drömmar

Linne- Weekday, örhänge- Dorothyperkins, väska- Proenza, shorts- Theoutnet, cuff- Mulberry, ballerina- Lanvin.
En outfit jag mer än gärna skulle tänka mig att ha på mig under sommaren, älskar färgerna beige/puder rosa/vit, känns väldigt fräscht. Lanvin ballerina skorna är så sjukt söta och finns i massor med färger, skulle gärna vilja ha de ovan eller i en annan beige färg.

Elsas hemlighet

Mamma kom hem med Sofi Fahrmas nyaste bok, om jag blev glad? Har läst de två första innan och de var riktigt bra, så hoppas jag inte blir besviken på denna.

Crochet shorts

Finaste shortsen! Köpte dessa på Zara för 300 lappen, så värt som jag har velat ha sånna här shorts riktigt länge och hittade de sista i min stl så blev riktigt glad!

Ny blogg!

Nu är min nya blogg äntligen klar, så kommer nu inte blogga mer på mylifeasellen.blogg.se, nu är det denna som gäller! Hoppas ni gillar den nya lika mycket som jag!RSS 2.0