Sweden

Har precis kommit innanför dörren, har haft en av de bästa resorna på länge! Har shoppat massvis, som jag tänkte visa lite senare. Har verkligen tagit vara på tiden i London, direkt när vi landade i torsdags tog vi bussen till Westfield shopping centrum, shoppade lite och åt på Jamie Oliver's resturang och jäklar vad gott det var! Sen shoppade vi hela fredagen och lördagen, lyckades klämma in att se buckingham palace också. Sedan åkte vi ut till min släkt där vi firade min 18årsdag och har nog aldrig ätit så mycket i hela mitt liv. Sitter nu med en kopp engelskt te och väntar på att mina fina vänner ska komma hit.

Packar!

Håller på att packa inför min resa imorgon, ska bli så grymt kul! Behöver verkligen detta nu känner jag, kommer bli sjukt mycket shopping och andra nöjen! Igår var jag iallfall och åt lite födelsedags middag med pappa och syster eftersom jag är inte hemma nu när jag fyller år, var på Indian garden, så sjukt god mat. Nä nu måste jag fortsätta att packa, är lite stressad har typ inte packat något.

Matte

Har suttit och pluggat matte typ hela helgen, och det kanske inte är mitt bästa ämne om man säger så. Har ett prov kvar i matte B kursen och om jag får G på detta kommer jag klara den. Så köpte mig något jag aldrig trodde jag skulle göra, en grafritande räknare. Haha känns så onödigt så det finns inte, men om det hjälper mig att klara kursen är jag nöjd, denna kostade runt 700kr och det finns betydligt mycket dyrare, men man får räkna runt 600-1000kr på en sån här miniräknare. Så nu hoppas jag verkligen att jag klara detta prov så jag kan fokusera på matte C, vet inte riktigt vad jag har gett mig in på men jag tänker klara den kursen.

Pretty Ballerinas

Något som jag verkligen vill ha nu i vår/sommar är färgade ballerina skor, så dessa från Pretty Ballerinas är så grymt söta. Finns även väldigt fina & liknande budget varianter inne på H&M som också är jäkligt fina, dock så är kvaliten kanske inte den bästa, jag tycker då om man vet att man kommer använda ett par skor ofta, lägger jag till lite extra för kvaliten. Dessa skor ovan ligger på $209, så det är väl mellan 1500-2000 svenska kronor kan jag tänka mig. Skulle vilja ha i alla färger, men tycker nog att de rosa och gröna är snyggast!

2012-04-21

Har varit så grymt effektiv idag, kom hem vid ett tiden och satt och plugga matte oavbrutet till typ 5, sen gymma jag 1 timma och sen blev det att sitta yttligare några timmar med matteboken, har lyckats göra ett helt kapitel idag, är grymt jäkla stolt. Ska även köpa mig en grafisk miniräknare, mindre kul men det behövs verkligen. Ska även börja packa lite smått, har dock ingen aning om vart jag ska så det kommer bli svårt att veta vad som ska tas med, men har fått några små hintar om vad som kan behövas på resan. Ååååh är så taggad tills torsdag, bara 5 dagar kvar!

Cravings

Satt ihop ett litet färgsprakande kollage, tycker det behövs i denna tråkiga och gråa vardag, sommaren känns väldigt långt borta nu. Men åker om några dagar någonstans, har inte ens fått reda på vart än, så jäkla jobbigt, men det ska bli skönt vart jag än åker. Just nu är jag väldigt inriktad på att köpa plånboken från Michael kors nere i hörnet, så jäkla snygg + att min stora får inte plats i små väskor. Ett par nya Jeffrey Campbells skulle heller inte sitta fel, skulle vilja ha antingen ett par i Foxy modellen eller i Lita och då i färgen Taupe, så grymt snygga gaaahh och det är nog de skönaste klackarna som finns!

AAAMAAAZZZIIIINNGG!!

Har min mamma läst min blogg? Eller visste att det är precis vad jag behöver just nu? Iallafall fick reda på att nästa torsdag är jag påväg någonstans, jag har ingen aning om vart, inte ens om det är utanför Sverige.. Så har blivit bedd om att packa en väska och sen få se vart min mamma och Johanna tar mig. Efter detta år känner jag att det är precis vad jag behöver, vill bara bort från min vardag. Det enda jag vet är att jag åker på torsdag och kommer hem på måndag, inget mer. Är så jäkla nyfiken nu så det inte är sant, kommer fira min 18 födelsedag på en hemlig ort just nu, haha kommer nog bli sjukt jäkla grymt!

I need a vacation!

Mallorca 2011
Portugal 2011
New York 2011
Efter första dagen i skolan efter en veckas lov, känner jag att jag måste utomlands. Sitter och kollar på massa bilder från förra årets resor, och åååh vill tillbaka, speciellt till Nyc har ju en stor kärlek till denna staden! Vill verkligen någonstans, helst något lite varmare..Känns som våren aldrig kommer till Sverige, lite segt..Snart maj och det ska ju vara varmt nu så man kan använda vår kläderna men nej så är det inte. Skulle inte sitta fel att ta en sista minuten någonstans, men man måste ju till skolan så jag får vänta till sommaren och då står fetaste portugal resan på schemat, weeehååå!!!

@picsbyellen instagram

Söndagsångesten börjar smyga sig fram.. Ser inte framemot plugg nu efter nästan 1½ vecka ifrån skolan.. Men thats life. Ska snart bänka mig framför tv:n med lite te, det är ju BB söndag haha. Försökte mig på innan att göra frozen yoghurt, blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, smakade mer som typ sorbet/smoothie haha, aja då har man testat det. Tycker Sverige borde öppna lite nya caféer, för jag har alltid viljat testa på bubble tea och riktig amerikansk frozen yoghurt. Vet att det finns en frozen yoghurt bar i gallerian, men vill ha större utbud som typ pinkberry eller något liknande. Tycker det är väldigt trist att vi har inte så många ställen som sticker ut från alla andra, vet dock att laudree kommer öppna snart på Greveturegatan, precis vid sturegallerian, så dit måste man ju. Så mer och roligare fika ställen skulle vara perfekt nu i vår/sommar!

2012-04-15

15/4 alltså exakt 2 månader kvar till sommarlovet, om det känns bra? Det kan man ge sig fan på! Är så jäkla taggad så att det är sjukt, har nog sagt det i varje inlägg nu. Har varit en riktigt skön dag, även om det är kvar lite snö från igårs oväder, så onödigt.. Var ute och gick i 1 ½ halv timma med min fina vän, sen så blev det en nyttig lunch eftersom vi har bestämt oss för att klara beach 2012. Jag vet att jag kan om jag bara vill och lägger ner tid, så nu ska det bli ändring, känner ju lite press. Har 2 månader på mig men jag ska lyckas, detta året har jag verkligen bestämt mig! Avslutade med att sitta ute på balkongen i några timmar och lite sol fick man iallfall, vår vädret börjar komma sakta nu.

Vår fin

De har fått in ganska mycket snyggt nu inne på H&M, gillar det vita linnet skarpt och skulle gärna ha det hängandes i min garderob. Sen så är jag tokig i vårens färger, älskar puder rosa, beige och vitt. Så jäkla snyggt, gillar även de starka färgerna också men just nu vill jag bara ha massa plagg i ljusa färger. Allt ovan är från H&M.

Dagens outfit

Sket i att det var slask och snö ute och använda mina Jeffrey Campbells, till det hade jag nya linnet från ajlajk, jackan från monroe och min lilla SeebyChloe väska. Snart börjar skolan, usch ångest, ska kämpa de sista veckorna som är kvar och sen är det sommar lov, längtar så galet!

Rivets

Hade tråkigt under påskhelgen så satt och pysslade ihop detta iphone fodral, blev riktigt nöjd faktiskt. Det enda man behöver är nitar och sånt man vill ha på, ett riktigt bra lim och självklart ett iphone fodral (finns att köpa på panduro eller kjell&co billigt). Ett litet tips om man vill ha ett unikt fodral som ingen annan har + att det är kul att pyssla ihop ett eget.

Fireflies

En till bild från söndagens lilla photoshoot i skogen, sitter just nu och fixar och trixar i photoshop. Det är så grymt kul att hålla på med photoshop och alla dessa miljontals effekter, kan inte ens 10% av det som man kan göra haha men jag lär mig, med hjälp utav youtube så kan jag det nödvändigaste. Lärde mig idag hur man gör ljuset i bilden ovan, det som ska föreställa solljus, blev grymt nöjd fixa dit lite "prickar" med som ska föreställa något men ser lite ut som fireflies, jag vet man kan inte se dom när det är ljust ute, men tyckte det var lite coolt. Om det är någon som undrar använder jag mig av Photoshop CS5 eller Elements 7 om jag bara ska fixa till något litet, men finns så mycket mer roligt med CS5.

3 vår fina

Kollade runt lite på Ginatricots hemsida och hittade dessa 3 godbitar. Köpte faktiskt spets toppen idag, kostade bara 199kr och är super fin på, ska försöka ta en bild i veckan. Skulle även behöva en ny mysig stickad tröja, skulle gärna vilja ha en i vårens färger, pastell. Vet inte om jag passar i denna mintgröna färg men den är riktigt söt, kostar också 199kr. Jackan är riktigt snygg, 499kr kostar den, lite för sliten för min smak om man ser hålet där bak men gillar modellen.

I thought you were different, my mistake

2 bilder från mini photoshooten. Hade på mig min nya jacka, köpte den inne på Monroe i Sturegallerian.

Söndag!

Började denna mysiga och soliga söndagen med att fika på Baresso med fina vänner, åkte sen hem för att bli utdragen i skogen och fota med syster. Ska lägga upp några bilder från mini photoshooten vi hade lite senare, sitter och redigerar bilderna nu.

Ut i solen

Hoppas ni hade en fin påsk igår, själv åt jag massvis med påskmat dock inget godis har ätit tillräckligt nu under veckan. Flers stycken av sånna påsk ägg ovan stod lite utspridda på jobbet så det blev ganska mycket godis när jag var på jobbet, och inte tala om i fredags när jag jobbade så köpte de in kanske 15 olika pizzor från pizzahut och kan säga att det kommer ta ett tag tills jag proppar i mig en igen. Nu ska jag göra iordning mig och dra ut på stan och möta upp mina fina för lite mysig fika ute i solen.

Dreams

Hittade lite inspiration så här på lördags kvällen på en tumblr sida och kan inget annat än att hålla med. Det finns en grej som jag verkligen skulle villa göra, jag lever för mina mål och saker som gör mig glad, bara att veta att jag har den bästa resan framför mig i sommar gör att man tar sig igenom jobbiga dagar. Iallafall det jag ska komma till är att jag har många mål men ett speciellt mål, ett mål jag inte tänker ge upp och det är att bo/plugga/jobba i USA, helst New York för att det är så grymt magiskt där, har inte tänkt mig hela livet men en längre tid. Just nu låter det väldigt overkligt, men om man verkligen vill något så kan man det, man är sin värsta fiende. Till att börja med ska jag hitta praktik plats där, jag gjorde det i Portugal förra året och jag kämpade! Vet inte hur många ställen jag ringde och mejlade, men jag gav aldrig upp och fick till slut en praktik. Det jag vill är att kunna kolla tillbaka på mitt liv när jag är äldre och tänka att jag gjort allt jag ville och vara nöjd och säga att jag iallafall försökte följa mina drömmar, vem vet jag kanske inte kommer till nyc, men jag kommer iallafall kunna säga att jag gjorde mitt bästa och försökte.

Vårkänslor

Kan inte våren bara stanna.. Var sjukt varmt för någon vecka sedan och sen börjar det att snöa!? usch..vill ha vår och sommar väder nu, det är ju april och tycker det borde vara lite varmare. Är ingen vinter/höst tjej, gillar inte snö och regn, haha kommer nog att flytta till varmare breddgrader om några år. Idag var det väll ganska bra väder fast väldigt kyligt i skuggan..brr.. ska bli bättre väder nästa vecka (får man väll hoppas). Satt iallfall idag på fresco med min fina amanda och lunchade och kollade lite i butiker, har hittat massor med snyggt! Köpte en ny skinnjacka härrom dagen inne på sturegallerian, får lägga upp någon bild, fanns i massor med färger.

H&M

Vill köpa lite nya fräscha smycken till min lilla samling, gärna maffiga halsband och fjäder örhängen. Finns väldigt mycket snyggt nu i butikerna och man vill köpa allt, älskar när det är lite färg och guldiga smycken är min favorit. Ovan ser ni fyra stycken som är riktigt snygga nu till vår och sommar, tycker att det piffar upp en kanske annars lite tråkig outfit, allt är från H&M.

Mixed

weheartit.com
Lite blandade bilder från älskade weheartit. Har inte bloggat så flitigt men ska försöka bli bättre, promise. Ni kan alltid checka in min instagram, picsbyellen, försöker uppdatera varje dag blir någon enstaka dag när jag glömmer. Men nu är det bara en dag kvar till lov och kan inte vara mer än glad, kommer dock bli mycket jobb..nä nu blir det satc och sen att sova.

Now you're just somebody that I used to know..

Är så jäkla stolt haha, gjorde min svenska presentation idag och det gick väldigt bra, eller det kändes som det iallafall. Efter skolan åkte jag till jobbet snabbt och var och jobbade några timmar, känns väldigt bra och sen har jag slappat hemma, man behöver sånna dagar med. Ligger just nu i sängen och kollar sex and the city, väldigt mys!

helgen som har varit..

Har haft en riktigt mysig helg, har nog inte ätit så mycket som jag gjorde i helgen på ett bra tag. Ovan ser ni lite utav de godsaker jag lyckades proppa i mig, blev väldigt nöjd med fruktspetten riktigt mumsiga. Har varit väldigt effektiv idag, har varit och shoppat, gjort klart mitt tal tills imorrn och på det har jag jobbat, stolt!

Ny Bikini

Köpte mig en ny bikini topp idag, behövde en enkel och snygg svart, har så många svarta underdelar men ingen topp till så det behövdes kostade 99kr på H&M, skulle få ett presentkort om jag handlade för 100 så köpte 3 nagellack för 10kr.

1 April

1a april..jäklar! Kan inte riktigt fatta att det har gått så snabbt och nu är det bara 28 dagar tills man är 18, lite sjukt faktiskt. Har iallafall haft en sjukt mysig helg, var i stan igår och lunchade och kollade på the hunger games, och måste säga att den var grymt jäkla bra! Längtar nu till 2an och 3an och ni som inte har läst böckerna, gör det! Slukade dem direkt. Idag blir det lite söndagsmys och plugg som måste göras, har mitt svenska tal imorrn, wish me luck!



RSS 2.0