Change

ph: weheartit.com
Vill verkligen göra något åt mitt hår, har funderat på en klippning jag vill göra ganska länge, men då kommer mycket av mitt hår att ryka men har sett det på så många personer och jäklar vad det är snyggt, ska försöka hitta någon bra bild på frisyren och visa. Vill även spara mitt hår som jag har försökt att göra i en evighet, och kunna locka det fint, som på bilden. Har dock inte lyckats för jag och locktången går inte riktigt ihop.

10 dagar kvar!

Nu är det exakt 10 dagar kvar tills Berlin resan, ska bli så himla kul är riktigt taggad! Är alltid lika roligt att åka bort till städer/länder som man aldrig har varit i innan. Har kollat upp butiker mm som jag vill kolla och sen STARBUCKS min stora kärlek, man måste bara älska det kaffet! Ska passa på när jag åker dit att dricka många iced caramel macchiato, mums!
 

At that moment I swear we were infinite

Skulle verkligen vilja ha ett sånt armband som på bilden ovan, har försökt kolla runt lite i olika butiker men inte riktigt hittat något. Tycker inte bara att detta armband är fint men gillar även budskapet "infinity". Men ska fortsätta mitt letande efter ett sånt armband, vill gärna ha ett tunt med, tycker det är snyggast. 

BLACK

1. Burberry Prorsum 2. Chanel 3. Givenchy
Lite måndags inspiration, älskar jackan och väskan! Väskan är så grymt snygg, vet att de har en "lookalike" på Gina Tricot, ganska mycket billigare om man inte har 12000kr liggandes någonstans. Dock tycker jag att det är tråkigt när billigare kedjor kopierar väskor rakt av och sedan säljer, för de som verkligen köper en dyr väska och kanske har sparat länge för just den speciella så ser man att alla andra går runt med en likadan fast för 300kr. Skulle inte heller tacka nej till jackan, så snygg! Perfekt så här i höst!

Bull bak!

 
♥ { recept } ♥
Har bakat massor med bullar idag, imorrn är det ju nämnligen kanelbullens dag och då måste man ha bakat bullar! Bakade dock bara vanilj, för är inte så stort fan av kanelbullar, kardemumma och vanilj är godast enligt mig. Receptet hittar ni ovan, använde mig inte av leilas recept utan tog ett från tasteline och gud så goda de blev, nomnooom!

KÄRLEK


Party väskor

Var ute i lördags och kom på att jag verkligen måste köpa mig fler kuvärtväskor, äger kanske bara 3 och de båda är med starka färger. Skulle behöva en snygg svart och en lite sötare beige, här ovan är 9st jag tycker är riktigt snygga, även en leopard mönstrad skulle inte sitta fel. Klicka på bilden för att se vart dessa kommer ifrån. 

1 oktober

Nu var det första oktober, hösten är verkligen här nu och det märker man inte bara på datumet men även att färgen på löven börjar skifta färg, tycker faktiskt att hösten är en riktigt mysig även om man ibland bara vill ta första bästa flyg till värmen. Idag är det inte bara den 1 oktober utan även jag och min fina firar 4 månader idag, känns som att det har gått mycket längre tid, är så jäkla lycklig med honom och kan inte riktigt beskriva det! Det är också exakt 3 veckor kvar tills Berlin, är riktigt taggad, har hört att det ska finns så mycket grym och billig shopping så det kommer bli awsome! RSS 2.0