Fredag 30/03-2012

Wooha helg! Skönt, om jag ska sova imorrn! Anyways var i skolan idag och gjorde engelska nationella(muntliga) gick väll helt ok, nöjd iallafall skönt att ha 1 av 2 gjorda iallafall. Sitter just nu och kollar massor med gamla bilder och kommer in på mappen med bilder från nyår och det har gått så sjukt snabbt sen sist! Det är ju april nu på söndag?! Jäklar tiden går snabbt och sitter och räknar ner till allt möjligt, resor, födelsedagar, konserter mm och njuter inte riktigt i nuet.. Men är så taggad för allt jag har framför mig, det är helt sjukt! Imorrn blir det fika och biomys med bästa, ska kolla hungergames har hört att den ska vara sjukt bra och jag som slukade böckarna direkt, så hoppas jag verkligen att den är bra.

100 days

Kan man längta efter något så mycket så att det gör ont? Det gör jag iallafall, är så sjukt taggad så att jag har inga ord att beskriva det med. Kommer garanterat ha mitt livs (hitills) bästa resa i sommar, 7 underbara veckor på en av världens mest underbaraste platser och det kommer bli så grymt kul!!! Idag är det också bara 100 dagar kvar, så det är bara att hålla ut de ynka 78 dagar som är kvar till sommarlovet.. åååh sommar kom nu!
Portugal, Tavira

Crochet

Älska älska! Så jäkla snyggt, crochet till sommaren är helt rätt enligt mig, kanske dock inte en crochet top och shorts men var för sig med något basic till är riktigt snyggt. Har köpt ganska mycket sånt på sista tiden och mycket spets toppar, men det är så fint. För att se vart allt kommer ifrån klicka på bilden.

Details

Köpte ett fint och ganska basic linne idag inne på Gina Tricot (exakt som linnet i inlägget under, fast ett annat tryck). Kommer användas i sommar tillsammans med ett par shorts och snygga accessoarer. Finns i massor med andra tryck men detta var min favorit. Köpte även en bandeau och en bikini, som dock måste lämnas tillbaka haha såg ju sjukt rolig ut på men den var så grymt fin, köpte den inne på Accessorize och den var lite Missoni inspirerad.

Gina Tricot

Lite smått och gott från Gina Tricot, älskar den lite rockigare stilen, inget jag går i till skolan känner mest bara för att ha sånt på sommaren. Har ingen aning om varför men älskar den stilen och den bohemiska under den årstiden så snyggt när man är lite solbränd och utomlands! Något som måste införskaffas är färglada bandeaus( hur man nu skriver det i plural), smycken och linnet ovan fast ett annat tryck har jag spanat in, kan nog bli ganska snyggt i sommar!

Never give up.

Jag har ett mål, vilket jag ska fullfölja! Inte så svårt att gissa med bilden ovan, men har alltid drömmt om att någon gång flytta till New York, kanske inte resten av mitt liv, men iallafall i några år. Det är verkligen drömmarnas stad. Kommer ha praktik nu nästa vår i hela 5 veckor och det skulle verkligen vara sjukt kul att hitta en praktik i nyc, det skulle iallfall vara en början. Har massor med andra mål som att lära mig portugisiska flytande, ha varit i varje världsdel innan jag dör, göra en coast to coast resa i USA och en resa genom Asien och lära mig att surfa i Australien. Tänker inte låta detta bara vara drömmar, utan kommer göra allt detta med. Never give up!

Iphone case

Är på jakt efter ett fint iphone case, här är bara några få fina som finns. Älskar det från Stella McCartney, kostar dock över 1000kr så det känns lite ovärt för kommer säker inte att använda det så jättemycket. Kollade faktiskt på det rosa härromdagen på NK, kostar ungefär 500kr och är från Michael Kors.

Min helg

Har haft en väldigt mysig och rolig helg. I fredags var det 18års fest vilket var väldigt trevligt och i lördags var man väll ganska död, så jag och amanda gick till café sirap för brunch och jäklar vad gott det var, ett ställe jag verkligen rekommenderar! Dock väldigt mycket folk så var där i tid eller boka bord. Beställde först in bacon och scrambled eggs och på det blåbärspannkakokor med sirap, om man blev mätt? Så idag kör jag på lite nyttigare med fruktsallad. Vill ut i det härliga vädret, men plugget kallar så det får vänta..

Glad!

Är väldigt glad, fick reda på att jag har fått ett nytt yttligare jobb idag när jag kom till jobbet, riktigtkul! Så nu blir det mer jobb och det är alltid bra. Mötte upp en vän snabbt efter jobbet för att fika och planerade lite inför sommaren (älskar att planera), satt oss på fresco, standard! Så jäkla skönt att man kunde sitta ute utan filt och tjocka jackan, våååren är påväg!

SUMMER!

Låter bilden tala för sig själv, åååh kan sommaren inte skynda sig lite?

Free People

Tänkte tipsa om en sida som har sjukt snygga kläder och accessoarer, hemsidan heter Free People och jag tror det är Amerikanskt, är nästa 99% säker. De bästa är att de fraktar till Sverige med, men det är säkert tull och grejer med. Har hittat massa fint som jag vill ha, priserna varierar ganska mycket allt från 100-5000kr, men en sida som är värd att kolla in.

Jeans

Shoppade inte bara skorna och väskan i helgen, utan det blev även två jeans. De blåa från Hollister och de svarta från Dr.denim. Vet precis hur jag ska matcha mina ljusa nya från Hollister! Kommer bli riktigt snyggt i vår. 600kr och 400kr kostade de, och de svarta finns att hitta på bland annat SALT, men är riktigt kassa i kvaliten, men kan verkligen inte ha andra svarta jeans, detta kanske är mitt 4-5 par...

Ny vecka, nya tag.

Är helt kär i min nya väska, haha om man nu kan vara det. Blev jäkligt snopen dock när jag skulle gå till tåget imorse och det snöar? Det som ska vara vår nu, vill ha värme, men det ska bli 14 grader och sol på torsdag så det är ganska nice. Sen blir det jobb nu i veckan, efter min galna shopping runda i helgen kan det behövas!

2012-03-18

Dagens outfit! Har på mig mina nya heels och väskan som jag köpte idag på Zara, riktigt fin och rymlig! Kunde även ha på mig min jacka som jag köpte för något år sedan, den också från Zara och då känner man verkligen att våren är påväg.

Kärlek!

Efter att man har köpt ett par vill man bara ha flera, är så sjukt sköna att gå i. Vill ha de loafers ovan med nitarna så grymt snygga! Även lita taupe suede skulle heller inte sitta fel. Fick en fråga innan vart jag hade köpt mina svarta lita och köpte dom inne på NK, dock hade de kanske bara 8 olika, så det fanns inte så många att välja på.

Tory Burch

Finally! Såg idag att de har öppnat Tory Burch på NK, och det är på tiden tycker det har varit konstigt att de inte har haft en butik innan. Sprang faktiskt in dit snabbt, men bara för att kolla! Såg ett par flipflopps man kanske ska köpa till sommaren? Köpte ju dessa ovan i våras från Nathalie Schuterman och älskar dom!

My wish list

Köpte mina Jeffrey Campbell, så nu har jag bara ovan kvar på min "wish list". Daniel Wellington klockan, Longchamp väska, Ray ban aviator och en liten Michael Kors plånbok. Måste iallafall ha nya solglasögon innan sommaren och en ny väska, så de är topp 2 sen en liten plånbok eftersom min stora inte får plats i mina "små väskor" och en snygg klocka, vill även ha en guldig men har inte riktigt hittat en jag verkligen vill ha.

Jeffrey Campbell

Yes! Jag köpte dom, svarta Jeffrey Campbell Lita heels. Jag är kär. Syrran köpte också ett par fast foxy modellen, så jäkla snygga! Har länge tänkt att köpa ett par men det är väldigt svårt att köpa skor på internet så när jag såg att de sålde dessa i butik var jag bara tvungen. Dessa kostar 1800kr och foxy modellen tror jag låg på 1500kr.

Ge mig sommar!

Bild från i somras, Mallorca Deia.
Saknar sommaren och värmen.. Nu är det bara 90 dagar kvar till sommarlovet och vad jag längtar tills den dagen! Har massor med kul att se framemot och kommer bli den bästa sommaren, helt klart. Köpte även de mest underbara skorna idag, visar de lite senare men åååh gud vad jag är kär!

YSL

Kollade runt lite på Nathalie Schutermans hemsida, och såg att de har fått in de populära YSL ringarna. Har faktiskt inte sett att de har sålts i Sverige innan, syrran köpte ju denna ovan i New York, skulle också köpa en men var mellan stl och när hon hade köpte denna så passade ju den såklart.. Men gillar den med silver och ljus grön sten, finns några stycken olika så det är ju bara att kolla in hemsidan, kostar 1995kr/st.

Manicure

Testade något nytt i fredags, nämnligen gele naglar. Tog ca 2 timmar men det var värt det blev väldigt fint, lite ovan bara men vänjer mig nog. Var utanför gbg hos min släkt och min farmor och farfar har kanske köpt den sötaste lille schnauzern, men skulle ju bita överallt och det var bus hela tiden.

verão 2012

Ska nog varna er lite innan, kommer skriva om Portugal väldigt mycket under de 128 dagar framåt. Som många redan vet så är det väll det enda jag tänker på just nu? Haha men är så galet taggad inför min resa dit i sommar, och ska vara där i hela 7 veckor, 3 med familjen och 4 med kompisar! Det kommer bli G R Y M T! Känner mig lite stressad på att lära mig språket yttligare hade ju som mål att studera efter skolan men det sket ju sig, men lär mig på lite andra sätt också genom vänner, youtube och texter mm.
Säger bara: BORA BORA VERAO 2012!!

Vapiano

Är helt slut, har jobbat några dagar denna vecka har gått upp runt halv 7 varje dag, vilket jag inte är van vid men ska inte klaga har ett jobb och tjänar lite extra pengar. Åt iallafall världens godaste lunch på vapiano, pollo piccante STANDARD! Så jäkla god, mums.



RSS 2.0