Dagens!

Jacka- Monroe, Blus- Odd Molly, Scarf- Alexander McQueen, Väska- Marc by marc jacobs, stövlar- Hunters, Jeans- Dr-denim. 
Så här ser jag ut idag! Dock var jag tvungen att sudda ut mitt face, såg konstig ut på alla bilder.. Nu har jag iallagall dagens sista och enda lektion, religion. Snart är det helg! Ska till min fina idag och imorrn blir det lite sent födelsedags firande och sedan utgång!

SHOPPING

 
Detta var det som fick följa med mig hem från H&Ms VIP- shopping. Svart peplum topp, stort halsband med stenar (har länge kollat på detta men inte köpt, så passade på nu), höga stickade strumpor och en ögonbrynspenna. Skulle även ha köpt en halsduk men det fanns inte i färgen jag ville ha så får köpa den på någon annan H&M.
 

28-09-2012

 
Har precis kommit hem från H&Ms VIP event, var faktiskt ganska kul, fick billigare shopping samt frukost. Fick iallafall med mig lite hem som jag ska visa lite senare. På den sista bilden kan ni se en liten sneak peak på min outfit idag, ska försöka få en hel bild så att ni får se den med.

Repeat

The script- Hall of fame, Asaf Avidan & The mojos- One day, Beth- Don't you worry child
Dessa tre låtar går repeat på min spotify lista, alla tre lika grymma! kan seriöst inte sluta lyssna, och Beth's cover på SHM "Don't you worry child" är riktigt jäkla amazing! Nää nu kallar sängen på mig, ska upp vid 6 tiden om inte tidigare och behöver min sömn, imorrn är det också fredag vilket betyder helg, åååh ska bli så skönt!

CÈLINE

Skulle inte sitta fel att ha denna i garderoben, så enkel men så fin! Perfekt till en skön vardagsoutfit med någon härlig kofta till, less is more. Denna finns att köpa på ett flertal hemsidor och hittade denna inne på vivistyle för 199kr, inte så illa. Give me!

2012-09-27

Tänkte bara säga att jag lever! Har inte uppdaterat på ett tag men har inte haft tid, har mycket i skolan och när jag kommer hem så somnar jag.. Men nu ska jag ta mig i kragen och bli bättre på att blogga! Imorrn väldigt tidigt ska jag till H&M det är nämnligen ett frukost event som står på schemat, trevligt! Har sett lite saker jag vill inhandla som verkligen behövs! Behöver även ett stort CHUNKY halsband men sprang runt i centrumet idag och hittade inte ett enda...suck blir väll att leta vidare!

Victoria's Secret

Vill så gärna åka till London, är nog den bästa shopping staden i Europa, det finns verkligen allt! + Victoria's secret har precis öppnat sin första butik där och jäklar vad snyggt, skulle lätt kunna gå loss inne i den butiken vill typ ha allt. Mina favoriter är ju såklart deras underkläder, finns så sjukt snygga BH:ar och trosor och sen inte tala om alla body mists, tror jag har 10-15st fast vill ändå fler tycker alla luktar så gott! Nää nu ska jag sova har pluggat hela dagen så är riktigt slut och vill bara lägga mig på kudden just nu!
 

OREO CUPCAKES

Resultatet på gårdagens bak! Det blev cupcakes och riktigt goda blev dom, men dock lite stora haha hade jag gjort dom som vanligt hade det nog blivit 30 och inte 14 men formarna vi använde oss utav var gigantiska så det blev som det blev. Bakade helt vanliga choklad muffins och sen en cream cheese frosting med oreo smulor, brukar blanda ihop efter smak och det ända som behövs är philadelphia, florsocker och smör(men inte så mycket kanske 50-100gr). Föredrar faktiskt denna frosting och inte den med sugarpaste eller den med bara socker, tycker att det blir alldeles för sött.

Lördag

Sitter och pluggar lite just nu på psykologi läxan som ska in imorrn, måste säga att det är ett riktigt intressant ämne! Ska försöka hinna klart med den idag så att jag kan ha en ledig söndag. Ska iallafall träffa min älskling ikväll efter han har spelat alla hockey matcher han har idag, om jag hade hunnit (och att det inte var i nyköping) hade jag gärna kollat för tycker faktiskt hockey är roligt. Brukade alltid gå och kolla i globen när jag var yngre, var ett riktigt djurgårds fan haha. 

2012-09-21

TGIF! Äntligen är det helg, sååå skönt även om den kommer bestå av 99% med plugg, men nu är det inte ens ett år kvar till studenten! Är så galet taggad kommer nog bli ett av de bättre åren har så mycket kul att se framemot. Har precis firat brodern min som fyller 23år idag, bakade cupcakes (hade även en tårta) men gjorde dom jäkligt stora så man orkade knappt en halv så nu har jag massor över så det blir att äta!

Wanties

1. Rebecca Minkoff bag 2. ljust bronze färgat nagellack 3. Nitade Loafers 4. Le parfum från Elie Saab
Har adderat yttligare grejer på min "to buy list" det lär nog aldrig ta slut och kommer alltid finnas saker jag vill ha/behöver. Är så jäkla shopping sugen så att det inte finns men vill åka utomlands och shoppa så att man inte har det som alla andra har, vilket är tråkigt när man har köpt en snygg topp exempelvis och sen har nästan alla tjejer på stan en likadan. 

INSPIRATION: Cakes

Ph: weheartit.com
Sitter och försöker hitta inspiration till vad jag ska baka, ska nämnligen fira min halv bror idag som fyller 23 år och jag har varit fett sugen på att baka cupcakes väldigt länge och nu skulle ju det vara perfekt tid att göra det, men har också viljat baka rainbow cake så har lite beslutsångest och att kolla på weheartit för tips gör det bara hela svårare eftersom det finns så mycket kul som man vill testa att göra. Så får se vad det blir men lutar nog mot oreo cupcakes!

Doughnut

Gjorde en liten slarvig doughnut på syrran härromdagen, blir faktiskt riktigt snyggt! Lite roligare faktiskt än att bara ha hästsvans + perfekt när man har en bad hair day! Vill även lära mig lite nyare frisyrer har antingen hästsvans eller utsläppt. Vill kunna göra waterfallbraid som jag tycker är så jäkla snyggt och lite annorlunda,  sen fiskbensfläta och alla andra möjliga konstiga flätor som är ganska coola + ska ta och lära mig hur man använder en locktång, är nog världens sämsta haha...

Lana Del Ray

 
Måste säga att H&Ms kollektion med Lana Del ray är riktigt grym, älskar de söta blusarna, de mysiga stickade koftorna och jackan nere i hörnet. Skulle inte tacka nej till att äga den söta vita peplum toppen och tweed jackan, ska nog gå in på H&M imorrn och kolla lite, vill ha nya toppar! Känns som att jag vill ha massor med nya grejer men älskar höst kollektionerna, de mysiga och fina kläderna och massor med stora accessoarer, vill typ ha allt. 

Vardags LYX!

Tänkte ha en liten spa kväll, var väldigt längesen man tog hand om sig själv och gjorde ansiktsmask, manikyr & pedikyr mm. Så det har jag tänkt att göra nu och ta en liten paus från allt pluggande, det behöver man också. Kan verkligen inte sitta timmar i sträck och plugga, det går bara inte. Älskar de fejkade gurkorna man kan köpa, och ha på ögonlocken istället, tänkte även testa min nya VICHY gel som jag fick på posten för en evighets sen så det ska bli kul att se om det funkar, har inte riktigt hittat någon bra rengörings kräm/gel utan testar nästan alltid olika. 

CHUNKY EARRINGS


Har på senaste tiden börjat gilla större örhängen, tycker det är så grymt snyggt och kan liva upp en outfit både till fest och vardag. Har alltid tyckt att det är svårt att hitta stora fina som inte är för "plastiga" om ni förstår vad jag menar, så har inte riktigt hittat så många som jag har velat ha förutom på sista tiden då jag hittar massor. På H&M finns det riktigt snygga just nu, som dessa ovan. Skulle verkligen vilja ha några nya par, har typ 2 par hemma som jag använder så behöver lite fler och eftersom jag iallafall tröttnar på smycken ganska snabbt har H&M väldigt bra priser och kostar inte mer än en 100-lapp. 

OH, LOLA!



Oh, lola! är en utav mina favorit parfymer och luktar så grymt gott och fräsht. Det positiva med denna är att den inte är så tung och man behöver inte så mycket utav parfymen. Tycker även att den andra som heter Daisy, också från Marc Jacobs, luktar väldigt gott. Det är verkligen två parfymer jag skulle rekommendera och de är inga dofter man riktigt tröttnar på, som jag gör med alla mina andra + inte prata om de fina flaskorna man gärna ställer utanför badrums skåpet och inte i!
 
 
 

Details


Detaljer på dagens outfit. Michael Kors klocka och väska, hunters och en grå volangad poncho från åhlens. Inte så märkvärdig outfit hade inte så mycket tid på mig imorse så slängde ihop något. Vaknade med världens största tova i håret och det tog en evighet att få ut.. Nää nu ska försöka plugga lite filosofi och pskyologi nu, min skola är världsbäst på att lägga alla läxor och prov exakt samtidigt..

ASOS


Har aldrig riktigt kollat in ASOS hemsida något men de har verkligen super fina saker, som exempelvis det ovan. Skulle behöva piffa upp min garderob med snygg accessoarer mm. Hittade även en fin peplum jacka i nude färg som jag vill ha men tyget är inte riktigt som jag vill ha det så kanske väntar tills jag hittar den perfekta? denna var verkligen perfekt förutom tyget..hmm måste tänka på saken. Sen skulle jag mer än gärna klicka hem skärpet, skulle matcha det men en snygg och stilren shorta instoppad i ett par svarta jeans. Skärp är också något jag tycker kan piffa upp en outfit, så mer sånt behövs också! 
 

Portugal part.2

1. Jag & Amanda 2. Strawberry daiquiri @praiaverde 3. Jag och min älskling
Har massor med bilder över 3000 från resan till Portugal i sommras, men jag kan inte visa alla så kommer lägga upp några då och då. Här är tre stycken, så fort jag satte mig på planet längtade jag redan tills nästa resa, tror dock det blir i sommar, men skulle vara så grymt kul att åka iväg lite spontant någon vecka. Skulle behöva lite sol och värme just nu, har inte riktigt ställt in mig än att det är höst och snart vinter, även om jag älskar båda årstiderna, men kanske inte riktigt som sommaren... 

Just girly things

 
 
 
 
Ph: Justgirlythings.tumblr.com
Lite cravings om man nu kan kalla det, hittade massor med inspirerande bilder på denna hemsida och just nu känner jag att jag vill ha allt ovan. Ser verkligen fram emot denna höst, mysiga kläder, roliga utgångar och inte glömma massor med mys framför tv:n med en kopp te! Sen det där med SATC, alla som verkligen känner mig vet att jag är ganska eller snarare väldigt galen i den serien. Har nog kollat varje säsong några hundratals gånger, tröttnar aldrig..
 

PEPLUM

Något som jag verkligen älskar är "Peplum" toppar, sitter så jäkla snyggt och passar lika bra till vardags och till fest med något maffigt smycke. Är på jakt efter en ny i kanske puder rosa eller vinröd, skulle vara riktigt snyggt nu i höst. Är även på jakt efter ett perfekt stort guldigt halsband, har verkligen kollat i alla butiker men hittar inget som riktigt faller mig i smaken.

Friday inspiration


ph: weheartit.com 

Chunky collar rhinestone



Hittade detta halsband precis på Gina Tricots hemsida, tycker att det är riktigt snyggt och passar perfekt till en basic- eller någon snygg party outfit. Har börjat gilla den här typen av halsband mer och mer med stenar och pärlor, precis som det från Zara i mitt tidigare inlägg. Detta halsband blir ditt för 299kr!
 

Berlin


Ska till Berlin nu i höst med klassen, den 22okt-25okt. Ska faktiskt bli roligt även fast planerna var att åka till Egypten innan, vilket är ett land jag skuller vilja besöka. Men har försökt att kolla runt lite för att se vad det finns för shopping, har hört att den ska vara billig och grym, så det ska bli spännande och se. Ett stort + är att de har Starbucks, favorit caféet! Där lär det nog bli några lattes och frappuccinos, eller ja ganska många. Så nu börjar nedräkningen, 45 dagar kvar! 

INSPIRATION


För att se vart kläderna är ifrån, klicka på bilden. 

Det finns så mycket som jag vill köpa nu, massa fina kläder till höst outfits. Det ovan skulle jag inte tacka nej till, tröjan ser bara hur mysig ut och skulle matcha den med svarta jeans och skinjacka och lite accessoarer som de nedanför. En stor svart väska är ett måste enligt mig i garderoben och den ovan var basic och snygg!
 

Drömmer mig bort...


Åååh vad jag vill åka tillbaka till New York, det är något med hösten som gör att man bara vill sätta sig på första plan och åka dit. Vill gå längs 5th avenue, shoppa massor inne på Victorias Secret och alla andra butiker, ta en kaffe på Starbucks, strosa runt i Central Park och bara se allt som staden har att erbjuda. New York kommer alltid vara min favorit stad, även fast jag bara har varit där 2 gånger så känner man sig som hemma. Hoppas på att besöka staden där alla ens drömmar kan gå i uppfyllelse snart!

Loafers

Om det är någon som vet hur man gör ett par snygga loafers, så är det Steve Madden! Gillar de 2 som är i mitten! Är på jakt efter ett par fina, skulle vilja ha med nitar, fast inte riktigt så många som är på de ovan utan lite färre och kanske beige/svarta. Får ta och kolla runt lite på nätet och stan, har ju inte riktigt haft en riktigt shoppingtur sen jag kom hem från Portugal, så måste ut på stan någon dag! 

Goodies x3

 
 
 

Äntligen klar!

Har fixat och trixat nu ett tag med den nya designen, ny start på bloggen med ny design. Nu ska det bloggas! 
Så vad tycks?

MAC- Nail polish

Har börjat gilla naturella färger på nagellack som beige och ljusrosa mm, dessa ovan från MAC skulle inte sitta fel gillar det beige brevid det som är lite ljus orange. Har letat ganska länge efter det perfekta nagellacket men har inte riktigt hittat den färg jag vill ha men ska nog kolla på kicks eller nått om jag hittar det från MAC där, super fint!

Vinterjackor

1. Moncler 2. Woolrich 3. Moncler 4. Moncler 5. Barbour 6. River Island
Har försökt hitta snygga jackor på nätet men det är verkligen inte lätt. Har inte ännu hittat den perfekta vinterjackan, vill ha något liknande som den fjärde jackan, när den sitter åt lite i midjan, super snyggt! Men jag får fortsätta mitt letande, men dessa ovan tycker jag var riktigt snygga och skulle kunna tänka mig någon av de 4 första som vinter jacka, de 2 sista är mer om det inte är så kallt men att man ändå behöver någon varm jacka. 
 

30 augusti

 
 
 
Var ju på Coldplay härromdagen och WOW! Det var den bästa konserten jag har varit på så jäkla grym! Alla fick olika färgade armband som började lysa under konserten, massor med konfetti, stora ballonger och jäkligt bra musik! Hade en hel grym kväll, Coldplay vet verkligen hur man lyckas med en konsert!



RSS 2.0