Marc by Marc Jacobs

Köpte denna fina lilla blus för inte så längesen, från inget mindre än Marc by Marc Jacobs, favvo märker och den är super skön och 100% silke åååh har lite klädesplagg från mbmj och det är sån bra kvalité till skillnad från deras skin grejer som plånböcker och väskor, blir så fula..


Mellis!

Finns det något godare än bananpannkakor med bär och kesella? Var så sjukt sugen hela dagen så det blev mellisen idag när man kom hem från skolan som serverar sjukt dålig och inte någon näringsrik mat! Nu står det lax med sallad och sweet chili sås på menyn också en stor craving idag!


Today's details

Smycken/ H&M och Bikbok sjal/ Spanien och såklart mitt kära fina Marc by Marc Jacobs laptop fodral, invigde även min militär gröna jacka från Zara idag.


My dinner

Då var det sallad ikväll igen, finns inget godare, mums och så nyttigt! Är så stolt över mig själv som har kommit igång med kosten! Nu är det träningen som lider på grund av skolan men efter nästa vecka så då ska jag köra fyra dagar i veckan och jogga ute i det fina vädret!


No life!

Känner att man knappt har något liv nu med allt plugg precis innan studenten! Har så sjukt mycket tills nästa vecka, alltid lyckas lärarna få till det så bra att allt kommer samtidigt, kommunicera med varandra! Så det jag håller på med nu är plugg, plugg och plugg. Gjorde granola men det gick inte så bra för jag satt och pluggade och glömde bort så allt är bränt, gjorde en så stor sats med, ångest. Iallfall sitter och drömmer mig lite bort just nu.. Vill utomlands, på stört! tröttnat på att vara här, händer inte så mkt bara skola just nu.. Har iallafall Öland uppbokat i sommar, sen många London resor framöver, syrran lämnar mig i höst då hon börjar skolan där, har lovat att hälsa på så ofta som det bara går!

No calories!

Var inne snabbt på MMSports idag och fick med mig lite roliga saker hem. Bland annat denna dressing utan kalorier, socker, fett, kolhydrater och gluten, hur bra är inte det? Testade till min fajitas sallad precis och var riktigt god faktiskt! Vill testa deras andra såser med! Beach 2013 here we goooo.


Jordgubbs protein frapino

Till alla frapino älskare, även jag dårå. Jag har kommit på en ny fiffig och nyttigare frapino eller kanske någon innan mig som har kommit på detta men tanken slog mig efter att ha köpt frapino på Espresso house att man kan göra en egen. Hade inget hemma och smaksätta med, det var då jag kom på att jag hade protein pulver i rummet så tog en med jordgubb och vit choklad, mixade med massa is och mjölk och jäklar vad gott det blev!


Make up

Lite nytt smink, kände att jag behövde förnya mig lite och har hört att Cliniques puder ska vara riktigt ta så var tvungen att testa och sen håller min Mac foundation på att ta slut, ska testa en ny så valde Chanel har testat den en fån och den var riktigt bra.


Protein fluff

Gjorde precis min första protein fluff, blev helt ok men tror jag ska äta det med en mug cake eller bananpannkakor, var inte så gott att äta utan något till. Det enda som behövs är protein pulver, mjölk och valfria frysta bär och mixa.


Sunshine

En av det bästa dagarna detta år, väder mässigt så att säga. Riktigt varmt och skönt, åååh sommar kom nuuu!


Hockey VM

Hade en as grym kväll igår i Globen! Hade egen logde och privat service så det kunde inte bli bättre. Ska dit igen på torsdag och se matchen och får se om det blir något mer, är ju en så rolig sport att kolla på!


Nelly Cuba Shoes

Hämtade ut dessa godingar idag och de sitter som en smäck! Så jäkla fina! Dick trillar glittret av lite så måste komma på ett bra sätt för att få de att stanna på skorna och inte ligga överallt i mitt rum. Priset var ca 280kr, inte alls dyrt och väldigt värt!


Mösspåtagning!

Nu är det äntligen vår tur! Som jag har väntat till detta år. Snart är det studenten och vi slängs ut i vuxen livet är så taggad samtidigt som jag är så nervös! Kommer kännas konstigt att inte gå till en skola eller ha några läxor på kvällarna. Igår hade vi iallafall, som alla andra vår mösspåtagning och ojj vad roligt vi hade! Satt på snaps, drack vin och pratade och skrattade en massor.




RSS 2.0