Poem


22-11-2012

Tog en snabb bild innan jag var tvungen att rusa mot tunnelbanan. Idag har jag iallafall på mig Hollister jeans, Odd Molly blus och en Hunkydory kofta, fin skol mys outfit!


Det här med julklappar...

Varje år så kommer den stora frågan om vad man önskar sig i julklapp och för varje år blir det svårare.. Kommer ihåg när man var liten och ringade in allt möjlit i BR katalogen man ville ha, haha. Men har suttit nu ett tag och gjort ett litet kollage med saker jag skulle vilja ha. Parfymen från Elie Saab, ett iphone fodral från Michael Kors, Missoni sjal, Abercrombie and Fitch jacka och den tunt stickade tröjan, snygga peplum toppar, ett skärp gärna ett från Tory Burch, klassisk och fint! En söt kofta från Odd Molly, är kär i deras kläder super söta! Sen några nya berlocker från Thomas sabo, har sett några jag vill ha men det finns så många fina. Sen är presentkort på NK mm standard och pengar givetvis + nu måste man tänka på saker man kan ha när man flyttar hemifrån med så det är inte så kul att få nu men väldigt behövligt! Sen tycker jag att det är så jäkla roligt att hitta presenter till alla andra med men inte alltid lätt men måste nog börja på lite present jakt redan nu!

Dagens!

Dagens outfit består av min älskade väska från Marc by Marc Jacobs, Hunter stövlar, Odd Molly topp, min nya Woolrich jacka och Dr. Denim jeans. Sitter just nu på lektion och hungrar ihjäl så hoppas denna lektion går fort för är så hungrig!!


Fredagen den 16/11!

Har precis vaknat från en riktigt god natts sömn efter en väldigt lång kväll. Började hemma hos min fina Amanda där vi åt god middag sedan begav vi oss alla in till stan och vi valde att dra till Laroy och vi hade riktigt jävla kul och dansade massor! Här är lite bilder från gårdage.


GOLDMINE

Ph: http://www.goldminejewelry.no/
Måste bara tips om ett smyckes märke jag fick nys på via instagram, nämnligen det norska märket "Goldmine". Checkade precis in hemsidan och wow vad snygga statement smycken det har. Detta halsbans skulle vara perfekt till en basic tee eller en liten finare topp men inte allt för mycket detaljer. Skulle gärna vilja ha detta ovan, men ett tips är checka in hemsida, man kan hitta riktigt snygga smycken, priserna ligger mellan 1000-3000kr.

Woolrich

Denna påsen kom min fina pappa med hem med idag, innehåller en supermegadunder snygg vinter jacka! Visar en bättre bild senare!


BIKBOK

Svängde in snabbt på Bikbok idag för att jag såg via deras instagram att de hade 50% på allt i butiken. Eftersom jag behövde en klänning så tyckte jag att det vore värt att åka in och kolla och hittade en lite annorlunda, ville ha en långärmad svart så det blev den på bilden med guldiga stenar! Fick även med mig hem en jeans skjorta, iPhone skin och smycken! Såg att de hade ett samarbete med Dyrberg/Kern så fick med mej ett par örhänge och ring från den kollektionen.


2012-11-06

Åååh vad jag önskar att jag låg i denna solstol nu, ligger och fryser i soffan hemma och längtar mer än någonsin tillbaka till älskade Tavira! Är nog trots allt en sommar människa även om jag tycker vintern är mysig, men inget slår sommarens alla härligheter!


2 Tips!

Måste bara tipsa om mina 2 favoriter i Stockholm! Båda är nyöppnade och får bästa betyg. På Chill Box finns nog den godaste frozen yoghurten du kan hitta, även fast jag bara vet om ett fåtal i Stockholm, du hittar denna i Täby Centrum. Sen har vi det nya dumpling stället vid hornstull vid namn av Beijing8 och jäklar vad gott det var, mums!


BOX CHAIN TEAR NECKLACE

 £35.00 från Topshop
Har ju som sagt en stor kärlek till stora maffiga halsband, och var precis inne på Topshops hemsida och kikade lite och hittade detta. Super snyggt till en basic topp eller en festligare outfit. Det har ju blivit en hel del utgångar nu när man är 18 och det betyder att man behöver uppdatera sin garderob med lite snyggare party kläder och accessoarer mm, faktiskt riktigt roligt och har nog bara inhandlat sånt nu på senaste tiden så nu måste jag fokusera på lite tååkigare grejer som vinterkläder, skor och sånt.

Shopping Berlin!

Lite av min shopping från Berlin! Allt är från Primark förutom sminket och de andra skönhetsprodukterna. Har ju letat som en galning efter stora halsband så blev jätteglad när jag hittade dessa och de kostade bara 5€ st så dessa var ju riktiga kap! Blev även kär i clutchen och skorna, vill verkligen ha låga skor som är lite festligare samt en svart kuvertväska stod på min inköpslista. Hade velat hitta lite mer kläder för det behövs verkligen, men får leta i Sverige och kanske Spanien, ska nog även med min mamma till Palma snart så då kan det vara kul att ha lite pengar!


Lite bilder från Berlin!

Har helt glömt bort att visa bilder från min Berlin resa med klassen. Hade verkligen jätteroligt och Berlin är en super mysig stad DOCK så vet jag inte riktigt de som säger att det finns bra shopping, hittade inte ett enda plagg. Men massor med smink fick jag med mig, det var ju super billigt där + lite roliga saker från älskade primark! Tänkte visa lite bilder sen vad jag fick med hem. Här under kan ni se lite bilder från staden, massor med fin arkitektur, häftiga berlinmurs delar och mitt favvo ställe Starbucks:)


Geometry

Hittade ett par snygga örhängen för någon dag sedan på GinaTricot för bara 30kr var nedsatt med 70% och då tyckte jag att det bara var att slå till! Har verkligen börjat gilla stora chunky örhängen var väldigt emot det innan men nu tycker jag det är grymt snyggt och livar upp vilken outfit som helst! x




RSS 2.0